Emite factura in alte valute

Emite factura in alte valute

Cum te putem ajuta?

Emite factura in alte valute

You are here:
< Back

Programul de facutare online EasyBill iti permite sa emiti facturi in valutele de circulatie internationala (EUR, USD, HUF, etc.). Emiterea facturii intr-o valuta straina este foarte simpla si intuitiva. Nu trebuie decat sa alegi valuta facturii si apoi noi facem automat conversia.

In pagina de emitere factura, selecteaza valuta dorita a facturii.

Selectie valuta factura

Dupa ce ai ales valuta unei facturi, noi ne asiguram ca pretul oricarui produs adaugat va fi convertit la respectiva valuta. Din setarile contului poti opta data cursului valutar (data emitere factura vs. ziua curenta).

Adaugare produs cu valoare 100 RON la o factura emisa in EUR.

Adaugarea unui produs intr-o valuta diferita de a facturii impune conversia automata a pretului acestuia la valuta facturii.

Pretul produsului este convertit automat la valuta facturii

Factura tiparita include automat si rata de conversie. Conversia se poate face la cursul BNR sau se poate aplica si un procent aditional.

Conversia este automat aduagata la nivel de linie in factura.

Pe o factura emisa in valuta se pot adauga produse cu pretul in diverse valute. Programul de facturare online EasyBill converteste automat pretul la valuta de baza a facturii.

De exemplu, pe o factura emisa in EUR se pot adauga produse cu pretul in RON, USD si HUF. In momentul emiterii, toate valorile vor fi convertite la EUR, iar rata de conversie va fi adaugata pe factura.

Table of Contents