Blog

Pas 2: Eficientizarea activitatilor

In acest articol ne vom concentra pe eficientizarea proceselor tale.

Incaseaza electronic facturile

EasyBill iti permite sa incasezi electronic facturile. Clientii tai vor putea sa-ti plateasca facturile prin carti de credit/debit, precum si prin PayPal sau Skrill (Moneybookers). Include linkurile de plata electronica in emailurile de notificare si vei fi platit mai rapid de catre clientii tai.

Pe langa mijloacele electronice de plata poti folosi si mijloacele clasice: chitanta, ordin de plata, bon fiscal, etc.
Seteaza procesatori de plati

Vei stii mereu statusul facturilor tale

EasyBill actualizeaza la fiecare plata statulul facturilor. Vei stii in orice moment facturile incasate, dar si ce facturi sunt neincasate si care sunt clientii rau platnici. Folosind mecanismul de notificari vei incasa mai repede banii de la clientii tai.
Pentru fiecare factura poti incarca documente aditionale, de ex: contracte, certificate de garantie, etc. De asemenea, EasyBill iti pune la dispozitie un mecanism de comentarii intre angajatii tai astfel incat sa stii mereu in ce stadiu sunt discutiile cu clientii pe tema unei anumite facturi.

Emite facturi recurente (abonamente)

Creaza un abonament si automatizeaza-ti procesele. Folosind aceasta functionalitate vei scapa de grija facturilor recurente, aceastea vor fi emise automat si clientii vor primi pe email factura impreuna cu email de notificare. Poti specifica diferite intervale de recurenta, de exemplu pot fi emise facturi lunar, saptamanal, anual, zilnic, la 15 zile.
Emite abonament