Blog

Pas 3: Raportare si securitate

Rapoarte vanzari si incasari

Ai o vedere de ansablu in orice moment asupra vanzarilor si incasarilor firmei tale. Stii mereu cate facturi ai emis, care au fost incasate si prin ce modalitati de plata. Mai mult, rapoartele pot fi analizate dupa criterii multiple, de exemplu: clienti, angajati, interval, tip facturi.
Vezi situatia vanzarilor tale

Produse si servicii

EasyBill iti permite sa administrezi eficient produsele si serviciile firmei tale, precum si stocurile din diferitele depozite. Prin definirea produselor si serviciilor in nomenclator reduci simtitor timpul necesar emiterii unei facturi. Vei stii mereu care este stocul actual al unui produs si in ce depozit sau magazin se afla.
Acceseaza sectiunea Produse

Siguranta datelor

Comunicatia intre calculatorul tau si serverele noastre se face mereu printr-o conexiune criptata (HTTPS). Pentru blocarea atacurilor externe, aplicatia este protejata de un sistem Intrusion Prevention System oferit de Fortinet. Modulul de administrare al securitatii si al utilizatorilor iti permite sa definesti reguli stricte despre cine poate accesa aplicatia. Incoruptibilitatea datelor este asigurata prin tehnologia RAID10.

Din sectiunea „Securitate” poti configura o serie de masuri de securitate aditionale, de exemplu poti limita accesul la contul tau pentru o lista limitata de IP-uri. Tot in aceasta sectiune poti vizualiza cine a accesat contul tau.
Acceseaza sectiunea securitate

Documentatie

Poti afla mai multe detalii despre fiecare modul EasyBill accesand documentatia detaliata.
Acceseaza documentatia